De verslavende magie van zwemmen in de zee

Afbeelding 17 05 2021 om 17.24

Sensatie van koud water is een opwindende gedachte voor een toenemend aantal zeezwemmers

Diego's verhaal over zwemmen in zee:

Ik was erg verveeld en ongemotiveerd tijdens lockdown 3.0 en ik wilde een beetje sporten en het joggen van 5 km deed het gewoon niet. Ik denk dat je de bank tot 5 km zou kunnen zeggen, liet me op de bank Netflix opnieuw kijken!

Terwijl ik 's avonds op mijn telefoon scrolde had ik geen beter idee kunnen bedenken….dan een wetsuit kopen! Verdomme die gerichte Facebook-advertenties!

Gemotiveerd door het idee om te gaan zwemmen op de prachtige stranden van Salthill, kocht ik het pak en ging ik een duik nemen. Nou, laat me je vertellen mensen, het was gek, sommigen zeggen misschien koud, maar omdat ik uit Uruguay kom, zou ik zeggen (op een Ierse manier) BALTIC! Met het vorderen van de dagen raakte ik een beetje gewend aan het water. Gezien de kalme zee is het heel gemakkelijk om te zwemmen door te rennen en te springen, haha.  Het beste is om eraf te springen Blackrock duikplank, bij vloed natuurlijk. 

Maar alle grappen terzijde, je moet fysiek en mentaal voorbereid zijn. Ze zeggen dat mensen die regelmatig in koud water zwemmen zelden ziek worden, dus geen Corona over op deze manier dankjewel!

Ik heb langzaamaan de rest van het personeel van The . overtuigd Woodquay Hostel om met me mee te doen, een beetje moeilijker dan een gedachte. Maar als je het hostel in Galway komt bezoeken, vraag het ons dan aan de balie en we zullen je ofwel laten zien waar de beste stranden zijn (beide Galway en Connemara) of we nemen je gewoon mee voor een duik.  

Kijk zoals altijd op www.gov.ie voor de laatste updates over Covid-19

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

mis het niet!

Direct bij ons boeken is goedkoper

mis het niet!

Direct bij ons boeken is goedkoper